PITCHES

De strijd in dit spel draait om de spaarpot. De winnende teams (1, 2 en 3) ontvangen elk een geldbedrag uit de spaarpot. Dit bedrag mogen zij schenken aan één vereniging of stichting. Deze keuze is beperkt tot alleen die verenigingen en stichtingen die hebben aangegeven mee te dingen naar deze prijs. Op zaterdagavond 29 september worden deze winnaars (met de gelukkige vereniging of stichting) bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking bij Partycentrum Bos. Teams worden voor de prijsuitreiking op zaterdag 29 september om 20.30 uur bij Bos verwacht. 

 

PITCHES 2018

Sint Theobaldusgilde

Onze vendelier is zijn vendelstok ontgroeid en is toe aan een nieuwe,
Onze pijlenvangers bij het kruisboogschieten hebben al veel pijlen op gevangen en zijn dus aan vervanging toe. Een van onze geweren, waar al veel koning(in)en uit voort zijn gekomen is aan vervanging toe. De Tenor-sax is, na vele muzieknoten te hebben gespeeld, aan vervanging toe.

Gemeenschapshuis "De Pit"

Om de toegankelijkheid van ons gebouw te vergroten voor de minder valide bezoekers willen we een traplift gaan plaatsen. Het bestuur van "De Pit" wenst iedereen succes met het spel en bij voorbaat dank voor de bijdrage!

Stichting De Huibuuke 

Het ziet er niet uit, wat een gepruts, onze Raod moet een nieuwe muts. En voor de carnavalsleek, dat noemen ze een steek.

 

Fanfare Vriendenkring

Om de onderlinge band tussen de leden van de verschillende orkesten van Vriendenkring te verstevigen en het muzikale niveau, d.m.v. workshops met gastdocenten nog verder te verbeteren organiseert fanfare Vriendenkring op 30 september 2018 "de Fanfaredag". Draagt u onze dorpsfanfare een warm hart toe, doneer dan uw bijdrage van Loën wet ut aan ons, zodat u nog lang kunt genieten van onze muziek. 

Stg. Openluchttheater Overloon

Afgelopen voorjaar zijn de tribunes opgeknapt door vele vrijwilligers en een bijdrage van de gemeente. Volgend jaar moet we de horeca en toiletten een flinke opknapbeurt geven. Een financiële bijdrage hiervoor is meer dan welkom!

Zang & Theatergroep Oker 

Een goede geluidsinstallatie is onmisbaar tijdens onze repetities en voor onze optredens. En deze is aan vervanging toe! Een financiële bijdrage bij de aanschaf hiervan is dan ook meer dan welkom.

Duofiets 

We willen graag een koppelingsstuk tussen de 2 accu's van de duo fiets zodat bij lange fietstochten de accu's niet verwisseld hoeft te worden. 

T.C. Loonse Duinen

Wanneer het geld aan T.C. Loonse Duinen wordt geschonken, wordt dit besteed aan het creëren van een chillhoek voor de jeugd in onze kantine. Zodat de jeugd ook een eigen plekje heeft in de kantine.

Kindervakantieweek Overloon 

Wij als kindervakantieweek Overloon wat in hetzelfde jaar gestart is als Loen wet t. We hebben nog heel veel wensen want dat dit evenement jaarlijks terug gaat komen is een feit! Onze grootste wens zou een (bijdrage) aan een geluidsinstallatie zijn. Elke dag tijdens kvw ons lied kunnen draaien vanuit onze eigen installatie zou super zijn!

Scouting Overloon

Graag willen wij voor onze jeugd activiteiten organiseren. Maar niet overal is geld voor. Alles moet betaald worden van het geld wat wij ophalen tijdens onze acties, zoals Heitje voor Karweitje. Graag zouden wij voor de kinderen ook een keer een grotere activiteit willen organiseren, zoals bijvoorbeeld met de hele scouting een kampweekend, bubble voetbal huren of een andere georganiseerde activiteit.

ORC Black Bulls

Het veld is gemaakt, materiaal is gekocht, de eerste trainingen zijn alweer begonnen. Naast kunde is FIT zijn nog de enige horde die genomen moet worden. De jongens van ORC Black Bulls zijn er klaar voor en gaan voor het eerst de competitie in! Samen met Metameer worden plannen gesmeed om ook de jeugd erbij te gaan betrekken. Potentie dus om een mooie Rugby toekomst op gaan bouwen. Helpt u mee?

© 2020 JANNE FOTOGRAFISCH

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now