top of page

PITCHES 2022

PITCHES 2022 

Zang & Theatergroep Oker 

We mogen weer! Nu de repetities weer kunnen, gaan we als Zang & Theatergroep Oker ook weer aan de slag met een nieuwe show in de Pit onder leiding van Roel Verheggen. Om er iets moois van te kunnen maken, is een extra financiële bijdrage heel erg welkom.

Fanfare Vriendenkring

Twee fantastische jubileumkerstconcerten i.v.m. 25 jaar Kerst à la carte! Wij kijken er al naar uit! Wil je op 17 en 18 december 2022 ook kunnen genieten van twee prachtige concerten in de sfeervolle ambiance van onze Theobalduskerk, dan kunnen we er zeker twee geweldige concerten van maken als jullie Loën wet ‘t-team het winnende bedrag aan fanfare Vriendenkring schenkt.

Stg. Openluchttheater Overloon

Ons theater verkeert in hoge nood: onze toiletten moeten namelijk hoognodig vervangen worden. Wilt u tijdens de voorstelling hoog op de tribune en droog op de toilet zitten? Schenk dan een bedrag aan het Openluchttheater Overloon! Voor een compleet avondje uit, inclusief drankje en toiletbezoek. De toiletten worden door onze vrijwilligers onderhouden en schoongemaakt.

Stichting Duofiets Overloon

Graag zouden we op de Duofiets een uitschuifbaar voetplaat willen aankopen om deze bij de passagiersstoel te kunnen bevestigen. Dit zodat wanneer een passagier niet mee kan fietsen, hij of zij wel mee kan. Mocht de passagier wel mee fietsen dan kan deze eenvoudige weggeklapt worden zodat de passagier weer bij de pedalen kan om mee te fietsen.

Stichting Gemeenschapshuis Overloon De Pit

As gemênschapshuus van Loën, wille weej mit ut geld wa moîs goan doen. Twiëje moje portretten van o.a. ut alde gemênschapspand, komme dan ien de blauwe zaal an de wand. Um zo dûn alde tiet te loate herlève, en de minse uut Loën wa mojs te kieke te gève.

ORC Black Bulls

Wij, ORC Black Bulls, doen graag mee om te investeren in onze jeugd. Denk aan wedstrijdtenues, jeugdkamp, opleidingen voor jeugdtrainer en referees. Dus wil jij onze jeugd verder helpen en ze nog meer onderdeel maken van onze club? Kies dan ORC Black Bulls als doel! Onze jeugd is de toekomst!

Jeugdcarnaval De Huibuuke

Beste winnaar van Loën wet 't, Weet je dat de beste ideeën (zoals meedoen met Loën wet ‘t) worden bedacht tijdens de jeugdcarnaval? Weet je dat de grootste kinderdromen uitkomen tijdens dit culturele feest? Weet je dat er dan levenslange vriendschappen worden gesloten door ouders en kinderen van groep acht? Weet je dat onze raad nieuwe mantels nodig heeft en wette dat deze heel duur zijn? Weet je dat de jeugd volgend jaar in jullie gesponsorde mantels kunnen lopen?

De Lónse Kermis

De Lónse Kermis Elk jaar in het weekend van de 3e zondag in augustus, is het kei gezellig in Overloon. De Lónse kermis is van oudsher een begrip in de regio. Samen maken wij ons sterk om onze kermis levendig te houden, nu en in de toekomst. Een bijdrage besteden we aan een leuk randprogramma, aanvullende attracties en gezellige aankleding.

SJILL

Het nieuwe seizoen van SJIL is deze maand begonnen. Hét moment om de Lónse Jeugd een heel jaar toffe, gezellige en ontspannende activiteiten te bezorgen. Kies voor een bijdrage aan SJIL, want de Lónse jeugd heeft de toekomst!

De Lónse Bieb

‘De jeugd van tegenwoordig leest niks meer’. Een bekende uitspraak. Gelukkig hebben we in Overloon een bibliotheek en kan onze jeugd nog een boek halen. Dit runnen we met enthousiaste vrijwilligers. We hebben een prachtig boeken-, tijdschriften-, en stripboekenaanbod voor iedereen. We organiseren diverse activiteiten. Om de bibliotheek in Overloon te behouden hebben we financiële steun hard nodig. Denk aan de Lónse bieb!

Stichting De Huibuuke

De Huibuuke hebbe de laeste 2 jaor gèn ienkomste kunne géneriere en daordur financieel iengetaerd! Weej wille as vereniging altied netjes vör dun dag komme, mit “cachet” zoas weej dèt zegge. Vurrig jaor haj de raod neej steke en we zun ze ôk gér ien neej pakke staeke. Dit betaekent unne flinke ánslag op ons banksaldo. Ut zeuj fijn zien as gillie án ons dinkt. Alvast bedankt. Stichting De Huibuuke

Lónse 4-daagse

De eerste editie van de Lónse 4-daagse was een groot succes! Dit gezellige wandelevenement heeft begin juli plaatsgevonden, waarbij ruim 100 kinderen 4 x 5 km hebben gelopen. Dit smaakt naar meer… Daarom zijn de plannen voor de volgende Lónse 4-daagse alweer in de maak. Hierbij is elke donatie welkom, zodat we in 2023 weer een fantastische editie kunnen gaan organiseren!

SSS'18

Als een geldbedrag aan voetbalvereniging SSS'18 wordt geschonken willen we daarmee leuke activiteiten voor onze jeugd in de winterstop organiseren. Zo blijven kinderen ook tijdens de winterstop in beweging!

Rijvereniging Overloon

Wette gillie dat...

* Ons clubgebouw aan het verzakken is?

* We un nieuwe meterkast nodig hebben?

* Dat onze leden op een goed onderhouden en veilig terrein willen lessen?

* We van een donatie weer iets aan kunnen pakken?

Wij weten wél dat we érg blij zouden worden als jullie als team voor ons zouden willen spelen!

Kindervakantieweek Overloon

Afgelopen jaar hebben we al een mooie upgrade gegeven aan het terrein met kleurrijke banners en posters. Graag zouden we nog een mooie openingspoort willen zodat de kids dagelijks via onze poort kunnen komen en gaan, na een mooie dag kindervakantieweek. Willen jullie ons hierbij helpen?

Scouting Overloon

Scouting Overloon dingt graag mee naar het prijzengeld! Wij zouden graag nieuw spelmateriaal aanschaffen, denk aan een survivalbaan etc. Willen jullie ons helpen?

Sinterklaas comité Overloon

Sinterklaas zag in zijn grote boek…

De pakken van de pieten verdienen een nieuwe Look!

We zijn onze pieten nog lang niet moe…

Maar hun kleding is wel aan vervanging toe!

Enkele pakken is Sinterklaas al aan het vernieuwen…

Maar er zijn meer Pieten die een nieuw jasje verdienen!

Helaas zijn deze pakken behoorlijk duur…

Helpt u ons, het voort kunnen blijven zetten van deze traditionele cultuur?

Verjaardagenactie Overloon

Nog niet duidelijk welk goed doel jullie kiezen? Stop maar gauw met kniezen.

Bij ons komt al het geld ten goede aan de Overloonse jeugd, Wij steunen namelijk niet 1, maar wel 10 goede doelen en dat doet jullie vast veel deugd.

Zet hem op en sleep die prijzenpot binnen, Dan is het de Lonse jeugd die indirect zal winnen!

bottom of page