top of page

VERENIGING & STICHTING

STUUR JOUW PITCH IN!

 

Loën wet ’t is een dorpsspel waarbij de prijs ten goede komt aan de Overloonse gemeenschap. Als vereniging of stichting uit Overloon val je onder dit begrip. Teams strijden in het spel tegen elkaar voor een geldbedrag uit de spaarpot dat de winnaars aan één verenigingen of stichtingen op de lijst mogen schenken.

 

Ben je lid van een vereniging of stichting en zie jij jouw vereniging of stichting graag op de nomitatielijst van Loën wet ’t verschijnen? Maak jezelf dan eens de voorstelling de uitverkorene van een winnend team te zijn… Welk doel hopen jullie met het prijzengeld dan te realiseren? Er is nieuw materiaal voor de leden nodig, het clubhuis aan een opknapbeurt toe of een jubileumviering in aantocht? Loën wet ’t hoort dit graag.

 

Wil je meedingen naar de prijs als vereniging of stichting? Maak het doel dan kenbaar via onderstaand formulier. Insturen is mogelijk vanaf 1 juli tot 5 augustus 2022.

De doelen zullen bekend worden gemaakt via onze website, zodat teams een weloverwogen keuze kunnen maken voor wie zij Loën wet ‘t 2022 gaan spelen.

Naam *

E-mail *

Vereniging / Stichting

Pitch (max. 60 woorden)

Bericht ontvangen!

bottom of page