top of page

PITCHES VERENIGING & STICHTING

STUUR JOUW PITCH IN!

 

Loën wet ’t is een dorpsspel waarbij de prijs ten goede komt aan de Overloonse gemeenschap. Als vereniging of stichting uit Overloon val je onder dit begrip. Teams strijden in het spel tegen elkaar voor een geldbedrag uit de spaarpot dat de winnaars aan één verenigingen of stichtingen op de lijst mogen schenken.

 

Ben je lid van een vereniging of stichting en zie jij jouw vereniging of stichting graag op de nominatielijst van Loën wet ’t verschijnen? Wij vragen u zich eens voor te stellen de uitverkorene van een winnend team te zijn... Welk doel zou u dan voor uw vereniging of stichting willen realiseren? Is er nieuw materiaal voor de leden nodig? Is het gebouw aan een opknapbeurt toe, of is er een jubileumviering in aantocht? Loën wet ’t hoort dit graag.

 

Wil je meedingen naar de prijs als vereniging of stichting? Maak het doel dan kenbaar via onderstaand formulier. Insturen is mogelijk vanaf 1 juli tot en met 4 augustus 2024.

De pitches zullen bekend worden gemaakt via onze website & social media, zodat teams een weloverwogen keuze kunnen maken voor wie zij Loën wet ‘t 2024 gaan spelen.

bottom of page